Kawicaksanan "kontrol dual konsumsi energi" pamrentah Tiongkok

Kepiye kabar sampeyan saiki ?? Muga-muga kabeh bisa mlaku kanthi apik.
Mungkin sampeyan wis ngerti manawa kabijakan "kontrol dual panggunaan energi" anyar saka pamrentah Tiongkok duweni pengaruh tartamtu marang kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha, mesthine yoga kita item lan item olahraga uga bakal kena pengaruh ing jurusan tartamtu.
Kajaba iku, Menteri Ekologi lan Lingkungan China wis ngetokake rancangan "2021-2022 Autumn and Winter Action Plan for Air Pollution Management" ing wulan September. Musim gugur lan musim salju iki (wiwit tanggal 1 Oktober 2021 nganti 31 Maret 2022),
kapasitas produksi ing sawetara industri bisa uga luwih diwatesi.
Kanggo nyuda pengaruh watesan iki, mula kita saranake supaya pesen babagan tikar yoga, blok yoga, band resistensi, bola yoga, kaos kaki yoga, roda yoga, cincin pilaties, hula hula cerdas utawa pesenan aksesoris olahraga liyane sanalika bisa uga
Supaya kita bisa nyiyapake bahan sadurunge lan ngatur mat yoga lan produksi barang yoga liyane sadurunge supaya pesanan sampeyan bisa dikirim tepat waktu kanggo nyuda kerugian sing ora perlu, aku saiki dadi cara paling apik kanggo nglindhungi bisnis sampeyan lan ngirit biaya kanggo sampeyan.
Sampeyan uga bisa uga sok dong mirsani, yen ing wektu iki ana kekurangan produk ing saindenging jagad lan panjaluk pasar sing gedhe, muga-muga bisa kerja bareng kanthi luwih raket lan luwih cedhak kanggo entuk kesempatan iki, muga-muga bisa entuk hubungan bisnis jangka panjang. Mula disaranake sampeyan menehi pesenan ing wulan iki amarga kahanan iki bisa uga nyebabake wektu tundha 3-6 wulan tinimbang sadurunge, apa pendapat sampeyan?
Yen sampeyan duwe pitakon, coba hubungi Jointop sawayah-wayah!
Mangga dieling-eling ing periode khusus iki lan kabeh berkah kanggo sampeyan lan sampeyan.

"Kontrol dobel konsumsi energi"

"Kontrol dobel konsumsi energi" -2

 

"Kontrol dobel konsumsi energi" -3


Wektu kiriman: Okt-15-2021