Политика на кинеската влада за „двојна контрола на потрошувачката на енергија“

Како сте овие денови ?? Се надевам дека с goes ќе биде добро.
Можеби сте забележале дека неодамнешната политика на „двојна контрола на потрошувачката на енергија“ на кинеската влада имаше одредено влијание врз производствениот капацитет на некои производствени компании, а испораката на нарачки во некои индустрии треба да се одложи, се разбира нашата јога предметите и спортските предмети, исто така, би биле погодени до одреден степен.
Покрај тоа, кинеското Министерство за екологија и животна средина го објави нацртот „Есенски и зимски акциски план 2021-2022 година за управување со загадување на воздухот“ во септември. Оваа есен и зима (од 1 октомври 2021 година до 31 март 2022 година),
производствениот капацитет во некои индустрии може дополнително да се ограничи.
За да го ублажите влијанието на овие ограничувања, ние Jointop навистина ви препорачуваме да ги нарачате вашите нарачки за јога подлога, јога блок, лента за отпор, јога топка, јога чорапи, тркало за јога, прстен за пилати, паметен хулахоп или друга спортска галантерија нарачајте веднаш можно.
Така, ние можеме однапред да ги подготвиме материјалите и однапред да организираме производство на јога и други производи од јога за да се осигура дека вашата нарачка може да се достави на време за да се намалат можните непотребни загуби, мислам дека сега тоа е најдобриот начин да го заштитите вашиот бизнис и да заштедите трошоци за тебе
Можеби исто така ќе забележите дека во меѓувреме постојат светски недостатоци на производи и големи барања на пазарот, се надеваме дека можеме да работиме подобро и поблиску заедно за да ја добиеме оваа можност, надежта може да влезе во долгорочни деловни односи. Затоа ви предлагаме да го поставите нарачки до овој месец, бидејќи оваа ситуација може да предизвика одложување од 3-6 месеци отколку порано, кое е вашето мислење?
Ако имате повеќе прашања, слободно контактирајте со Jointop во секое време!
Ве молиме, внимавајте во овој посебен период и сите благослови за вас и вашите.

„Двојна контрола на потрошувачката на енергија“

„Двојна контрола на потрошувачката на енергија“ -2

 

„Двојна контрола на потрошувачката на енергија“ -3


Време на објавување: октомври-15-2021 година