19 vjet përvojë industrisë!

Fuzhou Junding Weiye Imp. & Exp. Co, Ltd, të quajtur gjithashtu Jointop China Industry Co ,. Ltd në HK është një grup grupi ndërmarrje.Jointop i madh në Sport Series për shumë vite. Produktet kryesore përfshirë qëllimet e Sportit, Mat Yoga, trampoline dhe disa pajisje sportive.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha Nëse ju pëlqen produktet tona klikoni për të marrë mostra!