Politika e "kontrollit të dyfishtë të konsumit të energjisë" të qeverisë kineze

Si jeni keto dite ?? Shpresoj qe gjithcka te shkoje mire.
Ndoshta ju keni vënë re se politika e fundit e "kontrollit të dyfishtë të konsumit të energjisë" të qeverisë kineze ka pasur një ndikim të caktuar në kapacitetin prodhues të disa kompanive prodhuese dhe dërgimi i porosive në disa industri duhet të vonohet, natyrisht joga jonë artikujt dhe artikujt sportiv gjithashtu do të ndikoheshin në një shkallë të caktuar.
Për më tepër, Ministria Kineze e Ekologjisë dhe Mjedisit ka lëshuar draftin e "Planit të Veprimit të Vjeshtës dhe Dimrit 2021-2022 për Menaxhimin e Ndotjes së Ajrit" në shtator. Këtë vjeshtë dhe dimër (nga 1 Tetori 2021 deri më 31 Mars 2022),
kapaciteti prodhues në disa industri mund të kufizohet më tej.
Për të zbutur ndikimin e këtyre kufizimeve, ne Jointop me të vërtetë ju rekomandojmë që të vendosni porositë tuaja në lidhje me dyshekun e jogës, bllokun e jogës, brezin e rezistencës, topin e jogës, çorapet e jogës, rrotën e jogës, unazën e pilaties, hula -hoop të zgjuar ose pajisje të tjera sportive, porositni sa më shpejt që të jetë e mundur. e mundshme.
Kështu që ne mund të përgatisim materialet paraprakisht dhe të organizojmë paraprakisht prodhimin e dyshekut dhe artikujve të tjerë të yogas për të siguruar që porosia juaj të dorëzohet në kohë për të zvogëluar humbjet e mundshme të panevojshme, mendoj se tani është mënyra më e mirë për të mbrojtur biznesin tuaj dhe për të kursyer kosto për ty.
Ju gjithashtu mund të vini re se në ndërkohë ka mungesa të produkteve në mbarë botën dhe kërkesa të mëdha në treg, ne shpresojmë se ne mund të punojmë më mirë dhe më afër së bashku për të marrë këtë mundësi, shpresa mund të hyjë në marrëdhënie biznesi afatgjata. Kështu që ne ju sugjerojmë që të vendosni porositë deri në këtë muaj sepse kjo situatë mund të shkaktojë një vonesë 3-6 muaj se më parë, cili është mendimi juaj?
Nëse keni më shumë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni Jointop në çdo kohë!
Ju lutemi bëni kujdes në këtë periudhë të veçantë dhe të gjitha bekimet për ju dhe tuajat.

"Kontroll i dyfishtë i konsumit të energjisë"

"Kontroll i dyfishtë i konsumit të energjisë" -2

 

"Kontroll i dyfishtë i konsumit të energjisë" -3


Koha e postimit: Tetor-15-2021